Sista dygnet – ARC 2018

Dag 16.

Då är det snart dags för sista natten med gänget, ombord på Pitanga, för denna gång. Nu är snart Atlanten korsad och frågan jag ställer mig själv är; vill jag göra detta igen? Både jag och nej. Nej därför att toppa det vi fått vara med om på Pitanga går inte, resan har innehållit så mycket så sväng till ARCENS regi blir nog bara en blek kopia.

Göra det med egen båt? Nja, ett hiskeligt stort projekt för en förhållandevis kort resa. Visst 3000 sjömil är en försvarlig distans, men väldigt mycket uppstartsträcka för att ta sig till Karibien. Skulle jag göra detta med egen båts hade det nog fått bli hela varvet runt med ARC World Tour. Den som lever får se.

Detta blir det sista blogginlägget från mig från denna resan. Lev väl och som min kloka mor brukade säga; vårda knopp, kropp och själ!

Over and out from Pitanga.

Skriv gärna dina frågor till Anders ombord på Pitanga i kommentarsfältet. Du kan även följa Pitanga på appen YB Tracking eller via länken: Pitanga ARC 2018.

Hela gänget före starten!

3 reaktion på “Sista dygnet – ARC 2018

  1. Tack Anders och alla ni andra för två veckors underhållande, spännande läsning.
    Det har varit väldigt trevligt att följa er på detta äventyr.
    Hälsa alla från Lindas pappa!
    Rustan.

  2. Gokväll o Grattis Anders. Låter som en helt underbar resa. Fantastiskt roligt att följa er och att allt gått bra. Eller, inta större missöden i a f. Hoppas ni får några riktigt härliga veckor innan ni far hemåt. Ha de gott o hälsa! Anders R

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *