Atlantens skönhet har fångat mig

Dag 9.

Livsandarna återvänder, fast egentligen har de aldrig lämnat oss. Svenne överraskade med nybakt bröd till frukost, allt annat bröd har åkt i sjön. Tur i oturen med revan i A2:an är att det ändå blåser för mycket för den just nu. Å andra sidan hade den skrotade A3:an suttit som en kniv i en ”östgöta bonde” just nu, citat ej namngiven västgötsk bonde. Men genuan gör ett gott jobb och håller oss på banan. Nu ska A2:an lagas.

Kväll 9.

Ännu en dag på havet, förvånansvärt händelselös dag. Efter 4 timmars spinnakerfix är seglet nu tillbaka på fördäck. Just nu väntar vi alla på halvvägsmiddag bestående av oxfilé, Cava, potatisgratäng och kanske en skvätt vin. Alla mår prima, vågorna är låååånga och fenomenala. Atlantens skönhet har fångat mig i sitt grepp! Hit måste jag igen och igen och igen…

Skriv gärna dina frågor till Anders ombord på Pitanga i kommentarsfältet. Du kan även följa Pitanga på appen YB Tracking eller via länken: Pitanga ARC 2018.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *