Jorden är rund!

Morgon 5.

Ingenjörerna löste problemet, jorden är rund, storcirkelnavigering kallas det visst. Tur, var lite orolig för att köra över kanten i nattmörkret. Nu tillbaka i min lovartskoj, det är ungefär som på Tjörn Runt, allt fläsk i lovart.

David som bytte av oss hade inte fått en blund på grund av gnissel från masten. Det får bli ett projekt imorgon att lösa.

Akrobatisk övning för att få slingerskyddet så att jag inte rullar ur kojen i dyningen. Smidig som ett kassaskåp. Snart 1000 M seglade, detta går alldeles för fort! Förstår Yrvind, det är ju härute man vill vara, mitt på havet.

Skriv gärna dina frågor till Anders ombord på Pitanga i kommentarsfältet. Du kan även följa Pitanga på appen YB Tracking eller via länken: Pitanga ARC 2018.

Pitanga vid starten i Las Palmas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *