Nu öppnar Båtagent förmedlingsverksamhet i Portugal

Det är med stor glädje vi kan meddela att Båtagent nu också har en båtförmedlingsverksamhet i Portugal.

Detta är möjligt då Båtagents grundare, och tidigare ägare, Niklas Forsén har flyttat till Nazaré i Portugal. Där driver han också fastighetsmäkleriet Portugalagent tillsammans med fru Kari Forsén. På plats i Nazaré finns förutom Kari och Niklas även fyra heltidsanställda Portugiser som tar hand om dagliga göromål och bostadsvisningar. Detta gör att Niklas kan gå in till 100% för de förmedlingsuppdrag han tar på sig att jobba med i Portugal. Även transportsegling från Portugisiska hamnar till Sverige, Medelhavet eller kanske Kanarieöarna kan ordnas!

Ett första uppdrag i Lagos är redan ute på marknaden: First 40.7

Vill du sälja en båt som ligger i Portugal? Kontakta Båtagent!

Båtagent Portugal

Niklas Forsén

Alturadiante Lda Tel: +46-70-592 60 76 Mejl: niklas@batagent.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *