Trött på oseriösa ”Blocketmäklare”?

Blocket är en mycket bra annonsplats, men allt som oftast blir man som privat annonsör uppringd eller störd av mäklare, ”kollegor” i branschen, eller någon som utger sig för att vara mäklare. Dessa personer erbjuder allt ifrån förmånlig finansiering till att att man utlovar att man minsann har en kund som frustande står och väntar på att få köpa just er båt, bara ni flyttar den till den ena eller andra marinan eller båthallen.

Vi menar att så arbetar inte en seriös båtmäklare. Vi på Båtagent kontaktar aldrig privatpersoner på detta vis, och är det någon som ringer er och påstår att dom är från Båtagent, så är det en bedragare.

Kom ihåg att ett alltför bra erbjudande på en båt eller en tjänst sannolikt inte är på riktigt, utan här lurar gäddan i vassen, redo att hugga den som aningslöst litar på den lena rösten i telefonen. Jo, gäddor använder sig numera av modern teknik.

Jag tar tacksamt emot tips där ni blivit kontaktade av oseriösa mäklare, så publicerar jag era historier på vår blogg, eller vår Facebook.

 

En reaktion på “Trött på oseriösa ”Blocketmäklare”?

  1. Hej!
    Blir man som annonsör kontaktad av liknande ”skojare” så ska man inte tveka att anmäla dem till Blockets kundsäkerhets center. De kan numera stänga av användare som missbrukar Blockets meddelandefunktion. Något du själv som annonsör kan göra med personer som kontaktat dig via annonsen, men som du vill slippa höra mer ifrån.

    /Thomas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *