Spaning och varma vindar i augusti.

Äntligen kom då sommaren, efterlängtad. Vi mäklare upplever en ökande efterfrågan på våra tjänster och augusti har varit en stark månad när det gäller försäljning av båtar. Ökningen är 150% jämfört med augusti 2014, som också var en bra månad.

Vad är det då som händer? Många vill sälja sina båtar, och skälen därtill är olika, husbilar köps, sommarställen längs kusten blir den ”nya båten”.Kontemplation,

Eller kanske en lägenhet runt Medelhavet? Det intressanta är att båtar även hittar köpare, och det i en allt snabbare takt hos oss som förmedlar båtar.Så ryktet om att båtbranschen är i kris är inte längre den verklighet vi upplever iallafall.

Efter båtmässan i Ellös på Orust häromhelgen seglade jag ner vår mässbåt till Göteborg igen, en underbar kväll , som gjort för lite kontemplation, intrycken är många och möten med förväntansfulla köpare och säljare skall bearbetas. Utanför Pater Noster gick solen ned i väster, tropisk kväll, och jag kunde inte låta bli att pröva genvägarna genom skär och grynnor, doften av fisk, säl och fågel blandat med sältan från havet, ett åskoväder i sydväst och en alldeles rosa månskära gör nog denna lilla nattliga resa till årets höjdarsegling.

2

Nu laddar vi för nästa mässa , Allt på Sjön, Gustavsberg 28/8-30/8. Kom gärna på besök i vår monter och prata köp eller försäljning med oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *